Myslím, podívejte se, jak slavnostně a báječně tyto palačinky vypadají! Nejlepší ze všeho je, že jsou bezlepkové, bez mléčných výrobků!
Recept na podzimní dýňové palačinky
-
INGREDIENCE
- 2 velká vejce
- 4 PL konzervované dýně NEBO čisté dýňové pyré
- 2 PL kešu máslo
- 2 lžičky sladidla
- 2 PL mandlového mléka
- 2/3 hrnku mandlové mouky
- 2 PL kokosové mouky
- 1 lžička prášku do pečiva
- 1 lžička koření dýňového koláče
- 1/2 lžičky mleté skořice
- Volitelné: 1 vaječný bílek (pokud chcete extra nadýchané palačinky)
- Smíchejte všechno dohromady, kromě jednoho vaječného bílku! Těsto by mělo být silné.
- VOLITELNÉ: Vyšlehejte vaječný bílek, dokud nevznikne pěna a jemně vmíchejte do těsta na palačinky.
- Zahřejte pánev na středně nízkou teplotu.
- Pánev postříkejte kokosovým olejem.
- Těsto na palačinky pomalu vylejte na pánev a otočte, když se bubliny vytvoří nahoře a dole, ale musí být dostatečně pevné, aby se mohly otočit.
- Podávejte s ovocem!
Nahoře s ovocem a ořechy ... pekanové ořechy, vlašské ořechy, fíky, hrušky, jablka nebo cokoli jiného, po čem toužíte!
Já už Vám jen popřeji DOBROU CHUŤ!
Zdroje: blogilates.com, Freepik