Myslím, podívejte se, jak slavnostně a báječně tyto palačinky vypadají! Nejlepší ze všeho je, že jsou bezlepkové, bez mléčných výrobků!

Recept na podzimní dýňové palačinky

    INGREDIENCE
  • 2 velká vejce
  • 4 PL konzervované dýně NEBO čisté dýňové pyré
  • 2 PL kešu máslo
  • 2 lžičky sladidla
  • 2 PL mandlového mléka
  • 2/3 hrnku mandlové mouky
  • 2 PL kokosové mouky
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 1 lžička koření dýňového koláče
  • 1/2 lžičky mleté skořice
  • Volitelné: 1 vaječný bílek (pokud chcete extra nadýchané palačinky)
POKYNY
  1. Smíchejte všechno dohromady, kromě jednoho vaječného bílku! Těsto by mělo být silné.
  2. VOLITELNÉ: Vyšlehejte vaječný bílek, dokud nevznikne pěna a jemně vmíchejte do těsta na palačinky.
  3. Zahřejte pánev na středně nízkou teplotu.
  4. Pánev postříkejte kokosovým olejem.
  5. Těsto na palačinky pomalu vylejte na pánev a otočte, když se bubliny vytvoří nahoře a dole, ale musí být dostatečně pevné, aby se mohly otočit.
  6. Podávejte s ovocem!

Nahoře s ovocem a ořechy ... pekanové ořechy, vlašské ořechy, fíky, hrušky, jablka nebo cokoli jiného, po čem toužíte!

Já už Vám jen popřeji DOBROU CHUŤ!

Zdroje: blogilates.com, freepik.com

Podobné články

0 Komentářů

Napište komentář